Nou cicle de xerrades per a famílies amb infants de 3 a 12 anys

El  departament d’Infància del Comú d’Escaldes-Enordany torna a posar en funcionament “Compartint”, un cicle de xerrades adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys. Aquest matí la consellera d’Infància, Sandra Tomàs, ha presentat aquest servei, que va nèixer a petició d’algunes famílies de la parròquia.

“Compartint” esdevé un espai de trobada per a mares i pares, una vegada els seus fills deixen l’escola bressol i comencen l’època d’escolarització. D’aquesta manera, des del departament d’Infància i Joventut s’arriba a cobrir totes les edats fins a la majoria d’edat amb el grups de pares de les escoles bressol, “Compartint” i el grups de pares d’adolescents.

“Compartint” té com a objectiu crear un espai de trobada entre les mares i els pares per intercanviar i compartir vivències i experiències amb el suport de professionals. Per aquest motiu, s’han programat tres sessions on es tractaran temes comuns que afecten als fills en aquesta etapa de la vida.

Els pares o mares interessats en assistir a aquestes xerrades es poden inscriure al departament d’Infància (plaça Dos Valires s/n, Escola Bressol 2). Les sessions, amb un preu de 3 euros, tindran lloc a la llar de jubilats del Prat Gran a les 21.30h.

El nombre màxim per sessió serà de 30 persones i estaran conduïdes per la coach Cristina Segura i la psicòloga Marta Compte. Les sessions, que començaran el proper 26 de setembre, tractaran qüestions com la comunicació amb els fills, com posar límits o les noves tecnologies.

TOTES LES NOTÍCIES