S’ha acabat el problema de l’aparcament

La  conducció és aquesta activitat humana capaç de treure el pitjor de cadascú. S’han vist persones que per la seva vida valdrien el premi nobel de la pau donant veus quan estan davant d’un volant.

Les Noves Tecnologies han vingut a canviar aquesta idea que tenim de la conducció com si d’una jungla salvatge es tractés. La panacea, és a dir la conducció automàtica, encara està per arribar. Mentre no ho fa, serà interessant que integrem Google Maps entre les nostres solucions per estar més tranquils a la carretera (no fiar-se molt perquè Google Maps també pot ser font d’ira).

L’empresa del cercador més important del món en la seva aplicació de mapes, Google Maps, ha integrat una nova funció que adverteix als usuaris sobre quines són les pitjors zones de la ciutat per aparcar.

No es tracta d’una funció nova del tot. L’empresa ja estava provant aquesta aplicació en algunes ciutats nord-americanes. No obstant això, el resultat sembla ser positiu, ja que l’assistent per trobar aparcament s’ha estès a 25 noves ciutats de tot el món entre les quals trobem 5 ciutats espanyoles: Madrid, Barcelona, ​​Màlaga, València i Alacant.

Tant els usuaris de iOS com d’Android podran gaudir d’aquesta funció que a més també indica que zones són recomanables per aparcar, prop d’on volem deixar el cotxe.

Per Tecnonews / AMIC

1 comentari

  1. Ara per ara existeix una aplicació relacionada amb l’aparcament que és molt interessant!
    Es diu Valeet, i l’empresa ofereix un servei en el que un dels treballadors aparca el teu vehicle per tu en un dels seus parquings privats.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES