L’ONCA dona a conèixer la casa Rossell a ritme de Mozart

L’era gran de la casa Rossell d’Ordino ha estat l’escenari, aquest dissabte al vespre, d’un nou concert del cicle ONCA Bàsic. L’actuació ha anat a càrrec del Quartet per l’Art sota el títol ‘Mozart: un músic, mil personatges’.

El concert s’ha emmarcat dins dels actes de celebració de les Jornades Europees del Patrimoni que, precisament, enguany han tingut com a eix central l’exposició dels béns mobles de casa Rossell, una de les cases més destacades del país, documentada des del segle XV. Així, la Fundació ONCA ha contribuït a donar a conèixer el patrimoni d’aquesta casa, i en especial l’era de grans dimensions que ha estat rehabilitada recentment i que forma part dels nombrosos annexos de la casa Rossell.

L’espectacle ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones, que han gaudit de peces per a quartet de Mozart de diferents estils, des d’òpera seriosa i còmica, música virtuosa d’estil italià, i fins a música contrapuntística alemanya o balls de festa austríacs. El Quartet per l’Art està format per David Olmedo i Josep Martínez Reinoso (violins), Josep Bracero (viola), i Laura Sanz (violoncel).

ANA

TOTES LES NOTÍCIES