Vinyes-Font, a recuperar el liderat del CER17 al Circuit Barcelona-Catalunya

El  traçat de Montmeló serà l’escenari, el cap de setmana vinent (dies 16 i 17) del quart parcial del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2017.

Joan Vinyes – Jaume Font, amb el seu equip Baporo Motorsport, estaran presents en la graella de sortida de la prova, amb l’objectiu de recuperar el liderat en la classificació provisional. Aquesta posició se’ls va escapar per una burxada a la recta final del meeting del circuit de Jarama.

Els equips participants en la penúltima cita del CER17, començaran a rodar sobre l’asfalt del Circuit el dissabte (dia 16) en la celebració de les sèries d’entrenaments privats i lliures.
A partir de les 10,15 hores de la jornada següent (diumenge dia 17), es correran els entrenaments oficials, mentre que a les 13.40 hores, començarà la carrera, programada a 2 hores més 1 volta.

Per Vinyes, aquesta cita del CER tindrà connotacions particulars, d’aquesta manera ho explicava Joan: “De vegades en els calendaris hi ha coincidències, en aquest cas, s’ha donat aquesta circumstància. El divendres i el dissabte (dia 14 i 15) disputarem el Ral·li Princesa d’Astúries. Una vegada acabada la prova asturiana, iniciarem el desplaçament cap a Barcelona. Estic convençut que l’estratègia que hem muntat sortirà bé”.

És evident que el pilot andorrà vol defensar les seves opcions al triomf en el CER 17: En primer lloc crec que hi ha opcions d’arribar el diumenge a temps de disputar els entrenaments oficials, aquest és l’objectiu. “Després de disputar les 24 hores, no tinc massa dubtes ni en les referències del traçat, ni tampoc en la posada a punt del Seat León. A més en les sèries d’entrenaments lliures estarà el Jaume (Font) que farà el procés habitual dels inicis d’una competició d’aquestes característiques”.

No hi ha dubtes que, per Vinyes-Font aquest meeting del CER no seguirà els cànons que s’acostumen a seguir en les proves d’aquest certamen. L’objectiu queda dit, recuperar el primer lloc en la classificació provisional abans de l’últim parcial.

(Text i foto: Fotoesport)

TOTES LES NOTÍCIES