La Seu d’Urgell normalitza els enterraments civils

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha millorat el protocol per a la celebració d’enterraments civils, a petició d’una comissió ciutadana.

Per a poder normalitzar els enterraments civils, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha mediat entre aquesta comissió i les empreses de serveis funeraris del municipi per a poder celebrar amb totes les garanties i serveis necessaris aquest tipus de comiats funeraris.

A més a més, l’ajuntament urgellenc i aquesta comissió han consensuat conjuntament un protocol que disposa els recursos i la logística municipals per poder celebrar  enterraments civils. El protocol recull, entre d’altres qüestions, que l’Ajuntament de la Seu posa a disposició dels ciutadans tant la sala de la Immaculada com la sala de Sant Domènec. En aquest sentit, cal recordar que el ple municipal va aprovar un canvi de l’ordenança per reduir els costos d’ús de les dues sales.   

Els membres de la comissió que ha promogut poder celebrar enterraments civils a la nostra ciutat han estat Amadeu Gallart, Rosa Castellví, Jordi Mas, Jesús Carrascal, Emili Viñals, Lluís Pallarès, Ermengol Puig, Jordi Escudé i Josep Ma Molina.  

TOTES LES NOTÍCIES