‘Carretera i Manta’ completa l’estiu amb l’aportació solidària i el sorteig

El  programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’ ha completat l’estiu amb el sorteig d’un viatge entre els participants i la donació d’un xec solidari de 440 € per un projecte local, que enguany s’ha concedit a Càritas d’Urgell.

L’acció solidària es fa en base a les trucades rebudes per l’espai, que enguany ha tornat a superar àmpliament els 2.200 participants, entre les trucades i els missatges en xarxes socials, i ha ofert novament una gran interacció amb els oients i seguidors, alguns dels quals han assistit com a públic a l’últim programa, que es va dur a terme a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb la presència, en representació del Consistori, del primer tinent d’alcalde, Jesús Fierro.

El director de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, va recollir el xec de mans de Josep Marsino, representant d’Electrònica Simac, que és el patrocinador que facilita l’aportació. Casanova ha recordat la important tasca que duu a terme Càritas a nivell local, actualment en diversos fronts com són el suport a persones amb dificultats econòmiques o amb discapacitats o bé l’empresa solidària Nou Grapats, que facilita la inserció social i laboral mitjançant l’aprofitament de roba recollida als prop de vuitanta contenidors repartits arreu de la diòcesi.

Sorteig del viatge

Un any més, ‘Carretera i Manta’ s’ha completat amb l’esperat sorteig d’un viatge a les Illes Canàries, ofert per Viatges CadíTours. La guanyadora ha estat l’oientDolors Guilló, que tenia la trucada número 1.550. El xec l’ha lliurat Mercè Vidal, en representació de CadíTours.

També s’ha sortejat els últims premis setmanals de la temporada: una coca de Pastisseria Vilarrubla, que ha estat per al número 1.458, de la jove oient Laia Pino  i una activitat al Ràfting Parc, que ha estat per al 790, corresponent a Juani Menduiña.

Cada setmana de l’estiu el concurs, dirigit i presentat per Ignasi Cervera i produït per Pep Graell i Laura Pubill, ha regalat desenes de premis i, en total, ha entrevistat més de cent personatges. Amb 22 anys en antena, ‘Carretera i Manta’ ja és un dels programes més veterans de la ràdio a Catalunya, amb un gran èxit de participació tant a través de les trucades com, des dels darrers anys, mitjançant les xarxes socials, que han obert l’espai estiuenc a nous i joves seguidors.

TOTES LES NOTÍCIES