Actes religiosos de la festa de la Mare de Déu de Meritxell

Els actes culturals i religiosos previstos per a la celebració de la Diada de la Mare de Déu de Meritxell de demà dia 8 de setembre s’iniciaran la vetlla, avui dijous dia 7, a les 9 de la nit, amb la processó de torxes; se seguirà, a les 21.30, la celebració de l’eucaristia, presidida per Mn. Ramon Sàrries, Arxiprest de les Valls, cant dels Goigs i veneració de la sagrada imatge de la Mare de Déu. A continuació (22.15), piscolabis de germanor, presidit pels cònsols i autoritats comunals de Canillo, i ball de festa major.

El dia de la festa començarà amb la missa de l’aurora, a les 7.30; la missa Jove, a les 9.00, animada pels infants i joves de les colònies i campaments d’AINA. I a les 11.00 tindrà lloc la solemne eucaristia a la Basílica de Meritxell, presidida per l’arquebisbe-bisbe i copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives i Sicília, acompanyat pels sacerdots de les Valls i cantada pel Cor dels Petits Cantors d’Andorra. Es preveu l’assistència del president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, en visita oficial a Andorra i les autoritats andorranes. A les 12.00, ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Berga, i coca i moscatell per a tothom.

A les 6 de la tarda, concert popular del Cor dels Petits Cantors d’Andorra, que enguany celebren els 25 anys, a l’església del Santuari, dirigits per la Catherine Metayer.

La diada acabarà amb la missa vespertina a l’església del Santuari, a les 7 de la tarda.

Bisbat d’Urgell

TOTES LES NOTÍCIES