Els veïns desallotjats en l’incendi encara no poden tornar a casa


Continuen desallotjats els veïns de l’edifici incendiat de l’avinguda Carlemany d’Escaldes-Engordany. Els tècnics i instal·ladors han estat revisant l’estat de l’edifici, però encara trigaran uns dies a acabar les investigacions.

Els veïns de l’edifici de l’avinguda Carlemany que s’ha incendiat la matinada de dilluns no podran tornar a casa en les properes hores. L’immoble continua desallotjat perquè encara s’estudien els efectes del foc.

Aquest dimarts instal·ladors i òrgans d’inspecció i control han continuat les revisions per avaluar l’estat de les instal·lacions no només dels pisos afectats sinó de l’edifici sencer. Un cop fetes les revisions s’hauran de lliurar al departament d’Indústria les certificacions corresponents i es prendrà una decisió sobre la tornada a casa dels veïns. Segons han informat des del Govern, s’espera que a partir de dimecres comencin a arribar les primeres certificacions.

De moment, els veïns continuen reubicats a l’hotel Fènix. Els àpats els continuaran fent a l’hotel Eureka, que no es va veure afectat pel foc i que dilluns ja va poder acollir els clients.

El foc es va originar a les 6 de la matinada i va provocar el desallotjament d’una vintena de veïns, entre ells dos infants. Alguns d’ells van haver de ser evacuats pels bombers i atesos per intoxicacions de fum. Van ser però donats d’alta unes hores després.

TOTES LES NOTÍCIES