Gran punt final per a un exitós 30è Aplec de la Sardana

L’agrupació encampadana La Grandalla d’Encamp s’acomiada del 30è Aplec de la Sardana amb un ball improvisat. Un ball en el qual han participat una cinquantena de persones d’Andorra, Catalunya i França.

Les Cobles de la Flama de Farners i la Principal del Llobregat han posat la banda sonora durant el segon dia de l’aplec sardanístic. Més d’una cinquantena de sardanistes s’han animat a participar en la sardana improvisada.

Balanç positiu del 30è Aplec Sardanista que s’ha celebrat a la plaça dels Arínsols durant el cap de setmana. La trobada ha comptat amb unes 12 de colles repartides entre veterans, grans, juvenils i infants que s’han donat cita un any més en la competició d’aquest ball tradicional.

La colla dels veterans Toc de Dansa vinguts de Tarragona van ser els vencedors, mentre que a les colles grans i juvenils Brots de Galzeran de Rubí i Cors Juvenils de Terrassa, van obtenir la primera posició en les seves respectives categories. Mentre que en la categoria infantil Petits Galzeran varen ser els únics a competir.

TOTES LES NOTÍCIES