APAPMA denuncia a la policia els responsables de Naturlàndia per la mort de l’ós

APAPMA, l’Associació Protectora d’Animals, Plantes i Medi Ambient, ha presentat una denúncia a la policia contra els responsables de Naturlàndia per la mort de l´ós Torb. Recentment l´entitat havia demanat que el comú de Sant Julià de Lòria assumís responsabilitats polítiques després de la sanció de 6.000 euros a Camprabassa per aquest afer.

El president de l’entitat, Carles Iriarte, indica que denuncien “els responsables directes i subsidiaris, així com els propietaris de Naturlàndia, per la mort de l’ós i, com reflecteixen les sacions i informes de Medi Ambient, per posar en perill els óssos, els treballadors i els vistants del parc”.

En aquest sentit, Iriarte afirma que l´objectiu de la iniciativa és preservar els drets dels animals i també la seguretat. Per això també reclama “el tancament provisional, si no definitiu, del parc d’animals”. Insisteix en demanar explicacions sobre com es va escapar l’ós per evitar que es repeteixi la mateixa incidència. Remarca, a més, que l’animal “és una espècie protegida en perill d’extinció”. 

TOTES LES NOTÍCIES