Una trentena d’activitats culturals a Encamp i El Pas de la Casa per al curs 2017-2018

El  departament de Cultura del Comú d’Encamp ha presentat les activitats culturals del curs 2017-2018 amb un ventall ben ampli d’ofertes per a tots els públics. Les inscripcions es podran formalitzar a partir de dilluns 11 de setembre al departament de Cultura i Afers Socials, situat al carrer de la Valireta número 2.

A Encamp, els infants podran participar en diferents activitats culturals relacionades amb diferents modalitats artístiques. En el cas de la música aprendran a tocar la guitarra, el piano i el violí. Pel que fa a la dansa, podran gaudir de diferents estils, com són la dansa contemporània I moderna, el Sumba Kids o la iniciació. A més, també s’ofereix el vessant de dibuix i pintura.

Els infants del Pas de la Casa també podran gaudir d’activitats culturals com aprendre a tocar la guitarra, fer dansa contemporània Kids, manualitats o exercir el cos amb classes d’expressió corporal.

Pel que fa als adults, l’oferta inclou des de treballs manuals com el tapís oriental, el brodat, la punta de coixí, el patchwork, la costura, la restauració I pintura decorativa, manualitats, dibuix i pintura i aquarel·la, croquis i scrap. El ball en línia i la coral de Sant Miquel completen l’oferta d’activitats culturals per adults.

Per la gent gran també hi ha activitats, com els tallers de manualitats, els tallers de memòria, el taller de labors i el de costura i el taller d’esports on es realitzarà gimnàstica de manteniment  i tonificació, relaxació i Pilates i ball.

Les activitats culturals per al curs 2017-2018 començaran el dilluns 18 de setembre i s’allargaran fins al 15 de juny del 2018. Pel que fa als preus de les activitats infantils seran de 18 euros al mes, amb un 50% de descompte el mes de setembre, per vacances de Nadal per Setmana Santa i al mes de juny. A més, s’haurà de realitzar el pagament d’una matrícula per curs de 20 euros. Tanmateix, els infants podran gaudir d’un dia de prova de l’activitat escollida per als nous inscrits.

Pel que fa als adults, el preu de la matrícula per curs és de 30 euros, amb matrícula gratuïta presentant la targeta Magna. Pel que fa al preu de les activitats serà de 30 euros al mes, sent de 20 euros al mes per una segona activitat i de 15 euros al mes si els usuaris s’apunten a una tercera activitats. Els adults també gaudiran d’un 50% de descompte el mes de setembre, per vacances de Nadal per Setmana Santa i al mes de juny i d’un dia de prova de l’activitat escollida per als nous inscrits.

Els preus de la gent gran seran de 10 euros el trimestre.

TOTES LES NOTÍCIES