La policia tindrà una desena d’agents especialitzats en delictes de joc


El cos de Policia formarà una desena d’agents especialitzats en joc. Estaran dins el departament de delictes socioeconòmics i la formació anirà a càrrec del cos policial francès.

La nova llei del joc i el futur casino fan que també sigui necessari que hi hagi agents de policia especialitzats en la matèria. Per això, la direcció de la policia té previst una formació d’una desena d’agents perquè s’hi especialitzin. Aquests formen part del departament de delictes socioeconòmics, ja que un dels usos delictius més habituals en el joc, és el blanqueig.

Els cursos sobre joc els impartirà la policia nacional francesa. Tot i així també es formaran altres agents per si tenen lloc espectacles o esdeveniments especials.

Aquesta feina és una de les tasques que es suma a les del departament de delictes socioeconòmics, que, juntament amb la de del departament de delictes tecnològics, són els que han vist multiplicar la seva feina en els últims anys. Departaments que s’espera reforçar en breu, quan s’incorporin els 31 nous agents al cos.

TOTES LES NOTÍCIES