L’AGIA recomana assegurar els animals domèstics per trobar pis


lloguer. És la resposta dels immobiliaris a la iniciativa de l´associació Protecció, Ajuda i Defensa Animal d’aconseguir que es permeti tenir animals als pisos de lloguer i que ja compta amb 1.100 signatures.

Amb la dificultat de trobar pisos de lloguer, més complicat ho tenen aquells que tenen animals domèstics.

L´AGIA ha reconegut que hi ha molts propietaris que no volen llogar pisos a inquilins amb mascotes i que aquests tenen més dificultats. Tal com han sol·licitat diverses associacions, estan d´acord a buscar fórmules per facilitar que els propietaris acceptin els animals de companyia, ara bé, en cap cas consideren que hagi de ser una imposició.

L´any passat l´associació Protecció, Ajuda i Defensa Animal (PADA) va dur a terme una iniciativa al web www.change.org amb l´objectiu d´aconseguir que es permeti tenir animals als pisos de lloguer a Andorra, una iniciativa que ja compta amb 1.100 signatures.

6 comentaris

  1. Estic d.acord amb tots dos I per molt que tinguis una asseguranca per gossos Una merda trobes pis i a sobre et pujen els preus Una vergonya

  2. I els lloguers de 1200e amb 2 mesos de fiança,el mes de l inmobiliaria i el corrent…quan el salari mínim no arriba las 1000e!!! País de quatre que aixequem els pobres!!! Es una puta vergonya!!!

  3. L’ AGIA no hauria de cobrar sobre el gasoil de calefaccio, en la factura de la comunitat. ja Es paga l’impost que Fica el govern. Per assobre haver de pagar de la factura de la comunitat una altra vegada el gasoil de calefaccio. Tambe haurien de controlar als que son membres de l’ AGIA, que alguns son uns lladres. I com sempre el govern dels millors s’els I enfot. Encara estem en crisis i hi Han factures de la comunitat de mes de 2500 euros si fiques la calefaccio.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES