Un conseller general viu de prop l’atemptat de Cambrils


Els mossos d´esquadra han abatut aquest dijous a la nit cinc presumptes terroristes a Cambrils. En un primer moment hi havia quatre presumptes terroristes abatuts i “un cinquè autor” ferit i detingut. Poc abans de les quatre de la matinada, els Mossos han anunciat la mort d´aquest cinquè presumpte terrorista. Cambrils és un dels llocs d´estigueig de molts ciutadans del país. Alguns d´ells com el conseller liberal Ferran Costa van viure de prop el succeït aquesta matinada.

Dels ferits, encara hi ha ingressades cinc persones: un de crític, dues de greus i dues de lleus, segons s´informa des d´Emergències. 
 
Els terroristes van ser  abatuts a la vorera de davant del Club Nàutic, al port de Cambrils. Els mossos tracten els fets com un atac terrorista en què els membres de la cèl·lula s´haurien saltat un control policial, haurien atropellat tres agents i després haurien continuat envestint amb el vehicle diverses persones al centre de Cambrils, sis de les quals haurien quedat ferides. D´aquests ferits, dos es troben en estat greu.

El conseller Liberal Ferran Costa, que estiueja a la localitat, va viure els fets de molt a prop. “Vam sentir soroll i crits al carrer”, assegura. La seva família va arribar espantada a casa perquè havia sentit els trets a prop. “Gent corrent, gent gran, gent que no es podia valer per si sola, gent caient al terra, una situació de presa de pànic”, descriu.

Fonts policials diuen que els atacants portaven explosius, que van resultar falsos.

TOTES LES NOTÍCIES