El jovent protagonitza l’inici de la festa del poble a Encamp


Encamp viu tres dies de festa que van començat aquest dilluns amb el sopar del jovent. Abans, però, com ja és tradició, es fa una ruta pels bars de la parròquia i escalfar  així la festa que enguany ha anat acompanyada d’una circ orquestra.

Més d´una vintena de joves han participat a l´inici de la festa del poble a Encamp, una festa que comença amb un corre-bar en què cadascuna de les cinc parades es converteix en una bona ocasió per fer un beure i ballar pels carrers del centre. 

Els joves són el motor d´aquesta festa on no hi falta la música i una mica d´entreteniment a càrrec de la Cirquestra, capitanejada pel membre de la JONCA Elias Porter. La destresa del malabarista amb el diabolo s´ha convertit en un dels atractius de la rua abans del sopar. 

La festa del poble d´Encamp continua fins demà. Aquesta tarda hi ha un ral·li sorpresa que sortirà del Prat Gran, festa de l´escuma, inflables i sardanes amb la cobla Vents de Riella a la plaça del Arínsols i ball de nit amb l’orquestra Aquarium,  al Prat Gran.

Ple de la missa de les autoritats de la festa major d’Encamp

Precisament l’església de Santa Eulàlia ha acollit un dels actes centrals, la missa. Hi han participat bona part dels integrants de la classe política de la parroquia. Antigament hi havia dues festes majors, a l’hivern i a l’estiu, però la de l’hivern va acabar desapareixent. En canvi s’ha mantingut la d’estiu perquè el dia 15 d’agost les feines del camp ja s’havien acabat i la gent del poble que havia emigrat tornava per passar uns dies amb la família.

TOTES LES NOTÍCIES