Mobilitat preveu un pont amb més trànsit que l’any passat

El  pont de la Mare de Déu d´agost incrementarà entre un 7 i un 12% el nombre de vehicles que entrin al país en comparació amb l´any passat. Mobilitat preveu que el flux més important es produirà des de dissabte i fins dilluns.

Mobilitat no ha previst cap dispositiu especial, més enllà del que ja s’aplica durant els mesos de juliol i agost. A partir de dissabte al matí s´espera un augment del trànsit d´entrada, situació que es mantindrà tot el dia, diumenge i dilluns. 

Pel que fa a les sortides, aquest divendres al matí ja es detectava més trànsit de l’habitual, sobretot en direcció a Espanya. L´any passat durant el pont uns 65.000 vehicles van entrar al país, una xifra que el cap d’àrea de Mobilitat, Jaume Bonell, creu que s’incrementarà un 12% per la frontera hispanoandorrana i un 4% per la francoandorrana, seguint la tendència d’aquest mes d’agost.

A partir de dimarts hi haurà una petita treva, ja que una setmana més tard l’etapa de la Vuelta a Espanya tornarà a comportar un augment important de visitants.

TOTES LES NOTÍCIES