David Micó presenta “Original Sato” al Músiques del món

Continua el cicle Músiques del món a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany. Aquest dijous ha estat el torn de David Micó, que ha presentat el seu nou disc “Original Sato”.

Torna a l’escenari del Festival Colors de Música David Micó, músic de referència en el panorama musical andorrà i amb una llarga trajectòria.

Micó ha presentat el seu nou treball “Original Sato”. Un disc que combina la cançó d’autor, el soul i el rock and roll i que el públic ha pogut escoltar de manera íntegra.

A l’escenari de la plaça Coprínceps ha comptat amb la companyia d’altres músics de renom del Principat. “Busco bandes potentes, músics bons d’Andorra, que n’hi ha molts, o de Barcelona”, explica.

Per a Micó, tocar a Andorra i a l’escenari del cicle Músiques del Món és una experiència que sempre fa molta il·lusió. Assegura que les bandes del país “ara ja roden molt”, però agraeix que “Escaldes sempre hagi confiat molt en els músics d’Andorra”.

El cicle continua divendres amb el concert Jove, un tast de les joves promeses musicals andorranes i que es va haver d’anul·lar a causa de la pluja. La cita serà a les 19.30 hores.

TOTES LES NOTÍCIES