La Festa del Centre Històric de la Seu acollirà l’entrega de premis del Concurs ‘Canonges amb tu floreix’

El  Centre Històric de la Seu d’Urgell celebrarà aquests propers dies, de dissabte a dimecres vinent, la seva Festa Major. Els veïns de l’entorn del carrer Canonges han ideat novament un seguit d’actes que començaran dissabte, dia 12, a les cinc de la tarda amb jocs per la quitxalla.

Com cada any, diumenge serà el dia principal del programa, amb un sopar popular a les nou del vespre, seguit d’una rifa i d’un ball. Per participar en el sopar, es pot adquirir els tiquets anticipadament a la Merceria Cal Bundancieta o Dietètica Carmen, al preu de 13 euros els adults i 8 per als infants. A continuació es farà entrega dels premis del segon concurs ‘Canonges amb tu floreix’, que té l’objectiu de fomentar l’embelliment de l’històric carrer amb flors i plantes. Enguany com a novetat, l’Associació de veïns i botiguers ha comptat amb la participació i col·laboració dels hotels de la ciutat als quals es va fer entrega d’un plànol on s’indicava la ubicació dels diferents concursants d’aquesta segona edició.

La festa continuarà dimecres amb la tradicional Missa de Sant Roc, a les 9 del vespre i, tot seguit, hi haurà coca amb moscatell i animació musical i ball amenitzat amb el Truki.

La celebració té el suport de l’Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Ràdio Seu

TOTES LES NOTÍCIES