El joc ‘Survival Zombies la Seu Medieval’, proposta innovadora de l’Agenda Jove d’Estiu

“Seràs capaç de sobreviure a una plaga que infesta la Seu Medieval al mateix temps que superes proves per descobrir què ha passat en els seus foscos carrers?”. Aquesta és la frase amb la qual es presenta ‘Survival Zombies la Seu Medieval’, un nou joc de supervivència que proposa al jovent de la capital de l’Alt Urgell conèixer de primera mà la història de la ciutat a l’Edat Mitjana d’una forma lúdica com  és a través d’una gimcana.

 

En aquest sentit, l’activitat ‘Survival Zombies la Seu Medieval’, prevista inicialment per dimecres, ha canviat de data. Finalment es farà dijous, dia 17, des de les 10 de la nit i fins a la mitjanit al centre històric de la ciutat. Aquesta innovadora Gimcana proposa al jovent conèixer d’una manera lúdica el passat de la Seu a partir d’un episodi de pesta i convida els participants a lluitar per sobreviure-hi. Ja s’hi han apuntat una quarantena de joves i la inscripció encara està oberta, també a l’Oficina Jove.

L’activitat tindrà el tret de sortida des de l’Espai Ermengol i transcorrerà pel casc antic (Carrer dels Canonges, Santa Maria, Pati Palau i Plaça dels Oms). Al joc s’hi troben condemnats i salvats tot viatjant per la història local. La regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, explica que “l’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer la historia de la Seu Medieval al públic adolescent i jove”. A més a més, hi afegeix Iscla, “és una novetat que permet potenciar la participació dels joves del municipi”.

El joc és organitzat per l’Area de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, l’Espai Ermengol  i  Xavi Socías (Cheap Films), amb la col·laboració de l’Associació Allau i Batukaseu. La inscripció encara roman oberta, és gratuïta. i es pot fer a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, al telèfon 973355608 o bé al correu alturgell@oficinajove.cat.

TOTES LES NOTÍCIES