Encamp acull per vuitè any consecutiu el FC Barcelona de futbol sala

El  FC Barcelona Lassa va arribar aquest dimarts a la parròquia encampadana, on com ja és habitual duran a terme la pretemporada, sobretot per la zona de les Pardines i el pavelló de la parròquia. El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, ha explicat que enguany finalitza el contracte amb el FC Barcelona, per tal d’acollir les pretemporades de tres de les seccions del club (handbol, futbol sala i bàsquet). En aquest sentit, Torres ha remarcat que l’objectiu és renovar el conveni, ja que la relació entre les dues entitats s’estén des de fa vuit anys. Tot i això, el cònsol ha manifestat que l’acord encara es troba en procés de negociació. Per la seva banda, el tècnic del club, Andreu Plaza, ha posat en relleu les instal·lacions encampadanes per la seva “tranquil·litat i bones temperatures” i ha manifestat el seu desig de “tornar tots els anys”. En la mateixa línia, el porter i capità de l’equip, Paco Sedano, ha ressaltat la gran acollida que han rebut al país i ha recalcat que “sempre que puc acostumo a vindre amb la família perquè és un lloc meravellós”.

Primer va ser l’handbol i ara arriba el torn del futbol sala. Una per una van passant les seccions del FC Barcelona per terres encampadanes, com ja és habitual en els darrers vuit anys. En aquesta ocasió, els jugadors i cos tècnic del futbol sala van arribar aquest dimarts a Encamp, per tal de realitzar la pretemporada fins al pròxim 14 d’agost.

Els blaugranes que ja són assidus a terres encampadanes aprofitaran la seva estada per treballar sobretot l’aspecte físic, mitjançant diversos exercicis per les Pardines i el Pavelló. Un fet que segons ha destacat l’entrenador de l’equip, Andreu Plaza, els permetrà evitar la calor de Barcelona, ja que “allà podríem entrenar al Palau amb aire condicionat, però sempre és millor treballar a l’aire lliure i Encamp és un lloc ideal”.

Tot i la bona simbiosi entre les dues entitats, el cònsol major de la parròquia, Jordi Torres, ha explicat que enguany finalitza el contracte entre el comú d’Encamp i el FC Barcelona, ja que habitualment els acords són bianuals. En aquest sentit, Torres ha manifestat el seu desig d’acollir novament les seccions del club blaugrana (handbol, futbol sala i bàsquet), tot i que encara estan en procés de negociació. El cònsol s’ha mostrat optimista pel que fa a la renovació, malgrat que ha recalcat que “nosaltres estem contents amb l’acord, però caldrà parlar amb els directius del FC Barcelona per veure si cal canviar alguna cosa”.

D’opinions positives no en falten i és que, Plaza ha ressaltat “la tranquil·litat i bones temperatures” de les terres encampadanes a l’hora de realitzar la pretemporada. A més, el tècnic blaugrana, que sumarà la segona temporada al capdavant de l’equip, ha manifestat el seu desig de “tornar tots els anys”.

Un pensament que també comparteix el capità i porter de l’equip, Paco Sedano, que ja s’ha convertit en un autèntic veterà de les estades a Encamp, atès que ha participat en les vuit que s’han fet. Sedano ha remarcat la bona acollida per part de la gent i, fins i tot ha afirmat que “m’encanta Andorra i sempre que puc acostumo a vindre amb la família perquè és un lloc meravellós”.

L’estada a Encamp servirà al conjunt de Plaza per posar a punt als jugadors físicament i cohesionar el grup, que enguany ha sumat tres cares noves com són Esquerdinha, Leo Santana i Mario Rivillos. El tècnic confia que els tres jugadors aportin experiència i qualitat de cara a la nova temporada que es planteja amb il·lusió i optimisme, atès que els blaugranes tornaran a Europa dos anys després.

ANA

TOTES LES NOTÍCIES