Quatre accidents amb ferits a Andorra la Vella i Escaldes

Un total de quatre ferits és el balanç dels quatre accidents de circulació que han tingut lloc en el dia d’avui.

En el primer dels casos l’incident ha estat alertat a les 12:12 hores i s’ha produït a  la rotonda de la Comella, a Andorra la Vella. Ha estat un accident amb dos turismes implicats, un Toyota Corolla i un Ford Ecosport, ambdós amb matricula Espanyola. Una passatgera del Toyota, no resident de 39 anys, ha resultat ferida.

A continuació, a les 12:47 hores, i tal i com ja hem informat aquest matí, i a l’avinguda de Salou, a Andorra la Vella, hi ha hagut un accident amb dos vehicles implicats, una motocicleta Honda SH125 del Principat i un turisme Peugeot 308 d’Espanya. El conductor de la motocicleta, resident de 19 anys, ha resultat ferit.

Ja a la tarda, a les 16:00 hores, el Servei de policia ha rebut l’avís d’un altre incident, en aquesta ocasió a la CG2, Km. 0’250, a Escaldes-Engordany. S’ha tractat d’un accident amb un sol vehicle implicat, una motocicleta Sym GTS250 matriculada a Andorra. La conductora, resident de 34 anys, ha resultat ferida.

Finalment, a les 16:55 hores, i a l’encreuament entre el carrer del Valira i l’avinguda Consell de la Terra, d’Escaldes-Engordany hi ha hagut un altre accident amb dos vehicles implicats, un turisme BMW Sèrie 1 d’Espanya i una motocicleta Yamaha MT07 d’Andorra. El conductor de la motocicleta, resident de 24 anys, ha resultat ferit.

TOTES LES NOTÍCIES