La disputa entre Encamp i SAETDE per l’accés al CRAMEA no afectarà la licitació

La  disputa entre el comú d´Encamp i SAETDE per a la construcció d´un accés al futur Centre de Rendiment en Alçada a Sud Ràdio no afectarà la licitació de la seva construcció. Així ho considera el Govern. El ministre d´Ordenament Territorial assegura que l´executiu únicament ha tingut en compte els terrenys comunals.

Les obres per construir l´accés al Cramea no es veuran afectades per les queixes de SAETDE sobre la propietat dels terrenys al cap del Port d´Envalira. El ministre d´Ordenament Territorial ha assegurat que la construcció d´aquest accés s´ha previst en funció dels terrenys que el comú d´Encamp ha declarat que són de la seva propietat. Així, en l´informe que el comú va trametre al Govern ja es van obviar les propietats que té SAETDE en concessió.

La disputa en aquest afer va arribar perquè l´accés plantejat pel Govern creuava un traçat d´esquí. El comú d´Encamp ha apostat perquè SAETDE participi en el projecte d´arranjament dels accessos per minimitzar els efectes que aquesta carretera tindria sobre les pistes d´esquí.

TOTES LES NOTÍCIES