Tallers de “poetry slam” a Organyà organitzats per Pirineus Creatius

Aquest agost l’Ajuntament d’Organyà, amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, acull una sèrie de tallers gratuïts de Poetry Slam organitzats per Pirineus Creatius. Aquests tallers, per a joves d’entre 13 i 30 anys, culminaran amb un espectacle final el dia 2 de setembre, en el marc la Fira del Llibre del Pirineu, a Organyà.

El projecte té com objectiu principal desenvolupar un espai de creació artística per a les persones joves, promoure la cultura i potenciar la seva participació activa tan socialment com culturalment.

Els tallers començaran el dia 22 d’agost i seran impartits per diversos agents culturals del Pirineu: Joan Hernández (director d’Escena Nacional d’Andorra, actor i director, pedagog teatral), Andreu Escales (poeta), Dasha Lavrinienko (facilitadora en educació no-formal) i Mariona del Carmen  (ballarina i percussionista, professora de percussió tradicional a l’Escola Folk del Pirineu).

Els tallers consistiran en fer un treball de cohesió grupal per establir la base per treball posterior, taller d’eines de creació poètica, lectura i una mirada als diferents gèneres de la poesia des del punt de vista històric; taller d’energia escènica, treball de cos, veu, dicció i ritme: la part musical dels tallers. Tot acabarà en una posada en escena de tot el que els i les participants crearan durant aquestes sessions.

Per a poder participar en els tallers s’ha d’enviar un correu electrònic  a info@pirineuscreatius.org fins al 14 d’agost.
Hi haurà transport gratuït per anar a Organyà.
Les places són limitades.
Més informació: http://pirineuscreatius.org/

Slam Poetry és el quart projecte de col·laboració entre Oficina Jove de l’Alt Urgell i Pirineus Creatius, després dels dos intercanvis juvenils subvencionats per Unió Europea i 3 edicions del festival de musica dels joves de la comarca, la Nit Blanca.

TOTES LES NOTÍCIES