Vives visita les colònies d’AINA

Ahir, 1 d’agost, dia d’inici del tercer torn de les Colònies d’AINA, a Canillo, l’Arquebisbe i Copríncep d’Andorra, Joan Enric Vives, va girar visita a Mn. Ramon Rosell, els seus estrets col·laboradors, els monitors i cuiners, i sobretot al grup de més d’un centenar d’infants que a la Casa d’AINA, a les Bordes i als Campaments viuran uns dies de familia, acolliment, valors i contacte amb la natura, en comunitat educativa. Va coincidir amb els dies que hi era present l’equip de producció que prepara un documental sobre la tasca d’AINA, resseguint un infant que participa, creix i es fa gran a AINA, per després fer-s’hi monitor i revertir als altres els grans valors educatius i formatius que ha rebut.

L’Arquebisbe sopà amb els infants i els monitors, li cantaren una cançó d’amistat, i pogué veure de prop les tasques de servei que els infants realitzen. També tingué un col·loqui amb Mn. Ramon i uns quants monitors. Enguany AINA centra el motiu educatiu en “El petit príncep que habita dins el cor”, fer-lo emergir. Es basa en la cèlebre obra d’Antoine de Saint-Exupéry.

Durant la segona quinzena del mes d’agost, acabades les colònies, tindrà lloc un Curs de formació de monitors, valid per a obtenir la titulació necessària.

Bisbat d’Urgell

TOTES LES NOTÍCIES