La Guardia Civil intervé prop de 20.000€ procedents d’Andorra a la duana de la Farga

Ahir dimarts, dia 1 d’Agost i com a resultat de la realització d’un control fiscal per part dels efectius de la Guàrdia Civil del ‘Resguard Fiscal de la duana de la Farga de Moles, es van intervenir un total de 19.985 euros, resultant d’aquesta actuació una infracció a la normativa sobre Blanqueig de Capitals.

La intervenció, es va produir sobre les 11:30 hores, quan JTR, home, de nacionalitat espanyola i amb domicili a la província de Barcelona, ​​ocupant d’un vehicle marca Mitsubishi, amb matrícula espanyola, li va ser trobat una quantitat de 19.895 euros, que portava en un sobre dins de la guantera i al portabebès.

En ser preguntat pels agents sobre la procedència dels diners, manifesta que d’Andorra.

Un cop verificades les quantitats pels agents a les dependències de l’Agència Tributària i en presència de l’Oficial de Viatgers, es va procedir a aixecar acta per la comissió de la infracció a normativa sobre blanqueig de capitals en superar la quantitat que es regula en l’esmentada normativa.

L’infractor, va continuar el viatge amb 1.000 euros, en concepte de “mínim de supervivència”, quedant la resta dipositat a la Duana de la Farga de Moles a disposició de la Comissió per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Text: Guardia Civil

TOTES LES NOTÍCIES