Cuida el teu pes amb aliments saborosos i saludables i gaudeix de l’estiu!

En  l’època estival, deixem anar el fre: gaudim del temps lliure, de les bones companyies i dels plaers culinaris. Amb les altes temperatures el que vénen de gust són menjades fresques i sucoses que ens alimentin, sense saciar en excés i que a més siguin aliments saborosos i saludables. Es pot demanar més?

A Belleza Activa proclamem que l’única manera de sentir-nos bé per fora és apostar per hàbits saludables, que ens donin la vitalitat i la força necessària per enfrontar-nos a qualsevol obstacle. Cuidar-se no té res a veure amb les dietes estrictes, ni amb la carrera incansable pel maleït 90-60-90. Com podem sentir-nos satisfetes amb nosaltres mateixes amb uns mètodes que ens produeixen frustració? No hi ha millor truc de bellesa que somriure, així que si cuidar-te per dins i per fora no et fa estar feliç, és que ho estàs fent malament! I no deixarem que et rendeixis!

Els nostres aliats beauty: els productes ElPozo BienStar
El primer pas per ser feliç mentre et cuides és establir una rutina alimentària lleugera, sana i molt fresca. Quan comences a dissenyar el planning, t’adonaràs que tens un gran aliat amb el pernil cuit d’ElPozo BienStar. Pots utilitzar-lo en els entrepans, al sandvitx de ‘bon dia’, però també el pots afegir a daus en amanides fresques. És un ingredient genial per pizzes i plats de pasta, i queda bé en qualsevol àpat improvisat. Et volem explicar per què ens sembla que el pernil cuit d’ElPozo BienStar és una gran opció: Perquè…
    …està boníssim. No et sembla una boníssima raó?
    …és baix en greix. Dels pernils cuits que he comprat, és el que menys greix té. Només un 1,5 gr. per 100 gr.! Com puc renunciar-hi?
    …té menys sal que la resta de productes del mateix tipus. Prendre massa sal no és convenient per a la salut. A més, prendre una quantitat adequada, i evitar l’excés, t’ajudarà a prevenir la pell de taronja.
    I per si fos poc … És sense lactosa ni gluten, però naturalment alt en proteïnes!

Aposta pels esports més frescos
Sí, a l’estiu es pot fer esport encara que faci calor i estiguis de vacances. Durant les hores de sol, escull esports aquàtics. Quan el sol comença a caure, gaudeix d’un passeig a peu o amb bicicleta per relaxar-te mentre actives el cos. Només calen 15 – 30 minuts cada dia per aconseguir el benestar físic i mental ideal per a tot l’any.

Hi ha moltes possibilitats per aprendre a cuidar-te bé, com les que ens ensenya ElPozo BienStar al seu bloc sobre vida saludable: una infinitat de propostes que ens conviden a sumar-nos a la vida healthy. També pots agafar bones idees en els seus perfils de xarxes socials: a Facebook, Twitter i Instagram. I aprofita que ens passem el dia amb el telèfon intel·ligent per compartir amb els teus amics un text o foto amb el hashtag #ActitudBienStar perquè descobreixin la felicitat que suposa cuidar-se per dins i per fora.

Més claus per mantenir-te en època estival

A més d’incorporar el pernil cuit ElPozo BienStar en la teva rutina alimentària de l’estiu, segueix els consells que et donem a continuació per mantenir-te en el teu pes o guanyar els menys quilos possibles:Tot i que els horaris de menjar es retardin, el recomanable és menjar 5 vegades al dia. Si estires els temps o et saltes una ingesta, tindràs massa gana i menjaràs més del necessari.

Menja a poc a poc i mastega bé! A l’estiu, no tens excusa. Hi ha temps per gaudir de l’oci i de moments tan plaents com els àpats.

Aposta per plats i begudes fredes de base vegetal: amanides, (amanides amb oli i vinagre cru, no amb salses), sopes vegetals (com el gaspatxo), batuts, tes…
Cuina les carns i peixos a la planxa, evitant afegir massa oli a les tècniques de cocció que utilitzis.

Escull bé les postres. No abusis de postres lactis o gelats que faran augmentar considerablement la ingesta calòrica dels teus dinars o sopars.

Beu 2 litres d’aigua diaris. Si prefereixes, fes-te un te verd, que minora la sensació de gana. Un got d’aigua natural res més aixecar-nos és un costum ideal.

Els gelats… millor al matí. Així tindrem més temps per cremar la ingesta calòrica que s’amaga després del caprici més refrescant de l’estiu.

Sí a les terrasses! No renunciïs a l’activitat nacional de l’estiu. Això sí, opta millor per sucs frescos naturals i infusions. També pots gaudir de cerveses i refrescs ensucrats, però que no es converteixin teus companys diaris.

Necessites idees per crear plats amb el pernil cuit ElPozo BienStar? No et perdis l’espai que dedica la marca a receptes saludables!

Per Belleza Activa / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES