Horòscop del 31 de juliol al 6 d’agost


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Mira de no perdre els nervis. Estàs una mica tens, potser et sents pressionat i no saps com has de reaccionar. Els teus aliats són la contenció, la franquesa i la noblesa..


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si poses interès en temes dietètics, que sigui per millorar. Tendeixes a abusar dels plaers de la taula i després et sents culpable. Aprofita el bon temps per passejar més.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No acabes de perfilar el teu horitzó professional. Et pots perdre en diverses opcions. Temps d’inspiració. Pots trobar-te cercant altres realitats o maneres de viure la vida.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Intentes racionalitzar les emocions per comprendre millor però potser t’anirà bé saber què sents, perquè sinó, perdràs de vista l’arrel de la qüestió. Obligacions laborals.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Arriba el teu període anual de renovació energètica. FELICITATS als nadius del signe. Esteu d’aniversari. Trànsit d’alliberació d’antics costums. Saps millor el què no vols.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Estàs més reservat que de costum. Tens objectius per a dur a terme que no vols revelar a gairebé ningú. Sents que si ho expresses tot, es fondrà. Persevera i ho aconseguiràs.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Les coses no estan del tot clares en l’àmbit laboral, i això et pot posar de mal humor. Aprofita el bon temps per sortir més. Teràpies aquàtiques són molt recomanables.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Pot ser que lliguis força però hi ha una part de tu que demana més. Has perdut una mica de confiança en trobar algú compatible. Aprofita per aprofundir en què vols.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Detestes les mentides, especialment les que vénen de la parella. Pots trobar-te que has perdut confiança, però mira que això no et robi l’alegria que et caracteritza.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

En l’àmbit laboral hi ha alguna cosa fosca. Sents que no et diuen la veritat. Si ho veus oportú, no descartis usar la justícia pel que consideris una vulneració de drets.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Finalitza una etapa complicada en el manteniment de la teva salut. Voler fer les coses d’una altra manera, no és el camí més fàcil, però si és el que tu vols, endavant.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si tens fills adolescents possible etapa de confrontacions perquè no teniu la mateixa manera de veure les coses. Serà bo dialogar sense jutjar ni utilitzar el ressentiment.

TOTES LES NOTÍCIES