Lents de contacte de colors

Les  lents de colors són en realitat idèntiques a les lents normals, però tenen un tint a la part frontal per aconseguir l’efecte de color diferent. Malgrat això, encara que n’hi ha sense graduació, no és recomanable que qualsevol compri –per Internet, per exemple– qualsevol tipus de lent només perquè creu que no suposaran cap inconvenient si no han de corregir els problemes de la vista. El cert és que cal tenir precaució amb això, i a continuació us expliquem per què.

Si utilitzeu lents de colors per corregir problemes de miopia o astigmatisme haureu de visitar el metge especialista, l’oftalmòleg, perquè us faci una anàlisi a fons de la manca de visió que teniu i que us indiqui la graduació que necessiteu. Si les lents de colors que voleu comprar no tenen res de graduació, hi ha altres paràmetres que heu de tenir en compte. El diàmetre, el radi i el tipus de lent són importants a l’hora d’escollir la més adequada per a cada tipus d’ull. A més, és important que conegueu que el procés d’adaptació a les lents pot resultar una mica complex, amb la qual cosa és millor que sigui seguit per un professional.

Quina cal escollir?

Encara que el més habitual és quedar-se amb els colors clars, sobretot amb els blaus, cal tenir en compte que el color d’ulls que teniu de base influirà en la manera com es vegin, amb la qual cosa si els vostres ulls són molt foscos, escolliu un color intens per evitar que es vegi massa artificial.

Font: www.centromujer.es

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat 

TOTES LES NOTÍCIES