L’executiu preveu una despesa de 198.500 euros per enfortir els sistemes d’informació

El  Govern ha adjudicat els treballs per definir un pla de seguretat dels sistemes d’informació per impulsar i enfortir la política de seguretat dels sistemes de l’executiu. L’objectiu passa per definir una normativa de seguretat de la informació que prevegi el posicionament del Govern en matèria de seguretat i que serveixi per identificar la situació actual, analitzar els potencials riscos existents i defineixi un conjunt de projectes. Els treballs han estat atorgats a l’empresa Sistemes Consulting per un import de 198.500 euros. El consell de ministres celebrat aquest dimecres també ha servit per fer quatre adjudicacions més en diferents àmbits que totes juntes sumen una despesa superior als 182.000 euros.

El Govern ha adjudicat els treballs per definir un pla de seguretat dels sistemes d’informació per impulsar i enfortir la política de seguretat dels sistemes de l’executiu. L’objectiu passa per definir una normativa de seguretat de la informació que prevegi el posicionament del Govern en matèria de seguretat i que serveixi per identificar la situació actual, analitzar els potencials riscos existents i defineixi un conjunt de projectes, que poden anar des de la creació d’un marc normatiu a la implantació tècnica, i que millorin la seguretat de la informació de la institució. Els treballs han estat atorgats a l’empresa Sistemes Consulting per un import de 198.500 euros. “Mitigar els possibles problemes que es puguin derivar a causa de l’ampliació de l’oferta del Govern per prestar serveis a la xarxa”, ha exemplificat el ministre portaveu, Jordi Cinca.

El consell de ministres, celebrat aquest dimecres, també ha servit per adjudicar a l’empresa Multiserveis Copríncep el subministrament de barreres de seguretat per a carreteres generals i secundàries per a l’any 2017 per un import total 52.313,22 euros. En la línia de les millores de les carreteres andorranes, també s’ha decidit atorgar la realització de les obres per reparar les barreres de seguretat que estan en mal estat. En aquest cas, ha estat l’empresa Progec la que s’ha endut el concurs per un import de 58.554,47 euros. El termini d’execució dels treballs és de dotze setmanes.

Més adjudicacions

El tancament del pati de l’escola francesa de la Massana es realitzarà a càrrec de l’empresa Construccions Entrimo. Els treballs tindran un cost de 18.242 euros i el termini d’execució de les obres és de dos mesos. El tancament del pati de l’escola està format per una paret de totxana arrebossada que sustenta una tanca de simple torsió de 3 metres d’alçada, i amb el pas del temps l’estat de la tanca s’ha desgastat i les dimensions han quedat fora de la normativa exigida. Per aquest motiu, s’han contemplat diverses actuacions com la reconstrucció parcial del mur, la impermeabilització i la reposició de la tanca rígida.

D’altra banca, en l’àmbit de millores en centres escolars, aquest mateix dimecres s’ha aprovat també l’adjudicació del subministrament i col·locació d’un dipòsit d’emmagatzematge d’hidrocarburs a l’escola del Pas de la Casa a l’empresa Coansa per un import de 54.825 euros.

ANA

TOTES LES NOTÍCIES