Corts absol el cònsol menor d’Escaldes-Engordany de difamar i calumniar Ramon Canut

El Tribunal de Corts ha absolt Marc Calvet, cònsol menor d´Escaldes-Engordany, de difamar i calumniar l´empresari Ramon Canut a través d´uns comentaris en un mitjà de comunicació en la seva versió digital. Calvet ha recollit aquest matí la sentència del Tribunal de Corts, una decisió que pot ser recorreguda davant el Tribunal Superior.
Marc Calvet ha estat absolt dels delictes de calúmnies amb publicitat, difamació i injúries dels quals l´havia acusat l´empresari Ramon Canut. Els fets es van produir el juny del 2013 quan un mitjà de comunicació va publicar en la versió digital un comentari sobre l´empresari Ramon Canut. Aquest va considerar-lo injuriós i va denunciar-lo a la policia.

Al judici celebrat al mes de maig, Calvet va negar que el missatge contra Canut hagués estat escrit per ell, ja que en aquell moment estava en una visita d’obra. Va explicar que la contrasenya de la xarxa wifi del seu despatx professional era coneguda per molta gent, el que explicaria les conclusions de la investigació policial que determinava que el comentaria havia estat enviat usant el seu ruter.

Ramon Canut demanava 3 mesos d’arrest per Marc Calvet. La fiscalia no acusava per manca de proves.

TOTES LES NOTÍCIES