Lomero i Pelegrina milloren marques personals en natació al Festival Olímpic de La Joventut

Natació i judo han protagonitzat la segona jornada per a l’equip andorrà al Festival Olímpic de la Joventut de Györ (Hongria).

Els primers a entrar en competició han estat els nedadors en la prova dels 50 metres lliures. Tomàs Lomero i Patrick Pelegrina han millorat les seves marques personals en la distància. Lomero ha cobert la prova en un temps de 25’’60 (MMP) que li ha valgut per ocupar la posició 43 de 50 participants. Just darrere seu s’ha situat Patrick Pelegrina, 44è amb un registre de 25’’83 (MMP).

Pere Armenta ha estat el primer judoka a competir en el FOJE, en la categoria de -55 quilos. L’andorrà ha quedat lliure per sorteig en la primera ronda i en la segona s’ha enfrontat al búlgar Goran Kozarev, que havia derrotat amb anterioritat el letó Deniss Ivanovs. Armenta ha perdut davant Kozarev per Ippon, sense possibilitat d’entrar a la repesca perquè el búlgar ha cedit en el següent combat davant el cap de sèrie número u, el turc Mihrac Akkus.

El tècnic Toni Besolí comentava sobre el combat de l’andorrà que “ha començat bé, amb bona actitud, però el búlgar era molt fort. El Pere ha arriscat més del compte i el rival l’ha contraatacat i l’ha vençut”.

La jornada de dimecres serà la següent:

NATACIÓ: Tomàs Lomero i Patrick Pelegrina (200 metres estils)

ATLETISME: Arnau Roig (200 metres llisos)

                    Carlota Malaga (400 metres tanques)

COA

TOTES LES NOTÍCIES