Andorra participa demà en natació i atletisme al Festival Olímpic de la Joventut Europea

La  delegació andorrana que participarà en el Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) de Györ (Hongria) està preparada per iniciar la competició després que aquest vespre prenguin part en la cerimònia inaugural a l’Estadi ETO Park (20:30 hores). El Comitè Olímpic Andorrà ha designat l’atleta Arnau Roig com a banderer de l’equip andorrà, que completen l’atleta Carlota Malaga, els judokes Mikel Babi, Pere Armenta i Lea Adam i els nedadors Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero. Els tècnics són Toni Besolí (judo), Antoni Sardà (natació) i Abraham Férriz (atletisme). El cap de missió és Jordi Verdaguer.

Andorra donarà dilluns el tret de sortida a la competició en natació i atletisme.

Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero debutaran (a partir de les 9 hores) en les eliminatòries dels 100 metres braça i els 100 metres papallona, respectivament.

En la jornada de tarda li tocarà el torn a l’atletisme amb Arnau Roig i Carlota Malaga disputant les rondes inicials dels 100 metres llisos. En nois hi ha 27 competidors i en noies, 30. Es classifiquen per a semifinals, els tres primers de cada sèrie i els quatre millors temps.

Horari: 16:25 h, Arnau Roig i 16:55 h, Carlota Malaga.

COA

TOTES LES NOTÍCIES