Càritas de Sant Julià ajuda 23 famílies perquè els fills puguin anar de colònies

Una vintena d’infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d’una estada de colònies o d’activitats d’estiu gràcies a l’ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. L’ONG aposta perquè cap nen es quedi sense lleure per motius econòmics, per això fa una crida a les famílies amb necessitats perquè s’hi adrecin.

Cap nen sense colònies ni activitats d’estiu. Aquest és l’eslogan i la voluntat de Càritas i el comú de Sant Julià de Lòria. Aquest estiu, gràcies a aquesta iniciativa, 23 infants de famílies amb dificultats econòmiques han pogut gaudir d’activitats de lleure amb altres nens. Des de Càritas han ajudat a 8 d’aquestes famílies amb beques que subvencionen el 100% del cost de les activitats.
 

L’objectiu de fons és que els infants puguin gaudir de la companyia d’altres infants durant les vacances d’estiu. El comú ha atorgat ajudes a una quinzena de famílies. Des del Departament de Social aposten perquè tots els infants tinguin una plaça en les activitats de lleure.

El comú calcula que a l’estiu pot destinar uns 3.000 euros d’ajudes socials per pagar aquestes activitats. Amb tot, recorden que el fons de cohesió social els permet destinar tants diners com calgui.

TOTES LES NOTÍCIES