Comartpedrosa arriba a la seva tercera edició el proper cap de setmana

Per tercer any consecutiu el col·lectiu artístic Mountain Alchemists organitza el Comartpedrosa. Un any més reuneixen obres contemporànies de diferents disciplines artístiques per acostar-les al públic d’una forma lúdica i en un entorn d’alta muntanya, essent així el festival pluridisciplinar més alt del pirineu. Un espai en el què acosten l’art a un públic curiós, muntanyenc i amb ganes de viure experiències totalment noves i úniques.

ARTISTES

Miguel Aparicio, Martín Blanco, Lluís Casahuga, Chema Castaño, Susanna Ferran, David Font, Manel Gibert, Toni Gibert, Hèctor Mas, Josep Mira, Jessone Morillon, Arnau Orobitg, Emma Regada, Emma Riba, Efrem Roca, Eric Rossell, Jonaina Salvador, Carlos Sánchez, Sara Valls i Henar Vírseda.

DISCIPLINES

Arts plàstiques / Audiovisuals / Dansa / Instal·lacions / Música / Performance / Poesia.

ART COL·LABORATIU

Per segon any consecutiu s’està treballant amb els artistes participants per crear una performance que s’estrenarà la nit del 26.

RESPECTE PER L’ENTORN

Una de les característiques principals del festival és l’entorn. Al voltant del refugi de les valls del Comapedrosa, a 2260m, es desenvolupen totes les propostes, volent emmarcar l’art de natura i posar de relleu el patrimoni natural d’Andorra. Amb la intenció de fomentar el respecte per la muntanya es proposarà un “Clean up” col·lectiu al final del festival.

ALTRES ACTIVITATS

En aquesta edició tindrem una zona lúdica, pensada pels més petits, amb jocs de temàtica natural facilitats per Andorra Sostenible.

DATES, PREU i RESERVES

Dies 26 i 27 d’Agost. Preu 36€ (inclou sopar, dormir i esmorzar). Places limitades

TOTES LES NOTÍCIES