Gelabert rep els set joves que representaran el Principat al Festival Olímpic de la Joventut Europea

El  Comitè Olímpic Andorrà (COA) ha presentat aquest dijous, amb l’assistència del cap de Govern, Toni Martí, de la ministra d’Esports, Olga Gelabert, i del president del Comitè Olímpic Andorrà (COA), Jaume Martí, la delegació que representarà Andorra al Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE).

L’esdeveniment tindrà lloc a Györ (Hongria) del 23 al 29 de juliol i acollirà l’equip andorrà integrat per set esportistes, quatre més que l’any 2015 a Tbilissi. També els acompanyaran tres tècnics, i Jordi Verdaguer, membre de la comissió permanent del COA, que serà el cap de missió. Els tres esports representats són l’atletisme, la natació i el judo. Arnau Roig i Carlota Màlaga participaran en 200 metres i 400 metres tanques respectivament, supervisats pel tècnic Abraham Férriz.

En natació, Tomàs Lomero i Patrick Pelegrina representaran al país, i comptaran amb el tècnic Antoni Sardà. Finalment, l’equip de judo, supervisat per Toni Besolí, està integrat per Pere Armenta, Mikel Babi i Lea Adam. La delegació tornarà a Andorra el diumenge 30 de juliol.

ANA

TOTES LES NOTÍCIES