Albert Llovera no podrà competir a la Baja Aragón 2017

Una infecció a la mà dreta, provocada per un petit tall, és el motiu pel qual Albert Llovera no podrà pilotar un dels Tatra de l’equip Bonver Dakar Project en la propera Baja Aragón. que té previst el seu inici divendres que ve a Terol.

Llovera ens precisa una mica més la lesió que l’ha deixat KO durant uns dies, aquestes són les seves paraules: “M’han comentat els doctors que tinc una cel·lulitis, en aparença no semblava greu, però en realitat m’ha costat 10 dies a l’hospital, primer a la Dexeus amb el Dr. Mir, després a la Guttmann i per fí a Andorra, per poder eliminar per complet l’esmentada infecció”.

L’equip Bonver Dakar Project ha apostat molt fort per la Baja, estan inscrits quatre camions de l’equip, per fer un test exhaustiu en competició, el test segueix en marxa però sense Albert: “Després de 10 dies sense seguir la preparació física necessària per afrontar una prova d’aquestes característiques, de comú acord, vam pensar que el millor era buscar un pilot que em substituís. Al final el triat ha estat el meu amic Rafa Tibau, crec que l’elecció és molt encertada, la seva dilatada experiència competint en proves tot terreny ens aportarà informació important sobre les nostres mecàniques”.

El pilot andorrà lamenta, de manera particular, no poder provar l’accelerador electrònic que el seu Tatra incorporava per primera vegada a la Baja. “Els tècnics de Guidosimplex, amb Tonino al capdavant, han treballat de valent per poder tenir operatiu aquest comandament que, m’ha d’ajudar a suportar millor la duresa de la competició”.

Així doncs Albert Llovera no podrà estar en el podi de sortida de la Baja Spain però, en l’horitzó està el Dakar 2018. Una vegada recuperat, el pilot de Fiat seguirà el pla previst per arribar a principis del pròxim mes de gener, físicament al 100% i el Tatra amb la millor posada punt.

Fotoesport

2 comentaris

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES