El Superior rebaixa la condemna a l’home acusat de violar la filla


El Tribunal Superior ha reduït la condemna de més de 16 anys de presó a l’home acusat d’haver violat la seva filla. La nova sentència ha descartat el delicte de proxenetisme pel qual se l’imposava una pena de 4 anys i mig. El Tribunal Superior també ha disminuït la de presó i d’inhabilitació del cap de pistes d’Arcalís per un accident l’any 2010.

El Tribunal Superior ha rebaixat de 16 anys i mig de presó a només 12 la condemna de l’home acusat de violar dues vegades la seva filla de 12 anys. L’acusat havia recorregut la sentència del Tribunal de Corts i el Superior ha descartat la condemna de 4 anys i mig de presó per proxenetisme, en considerar no provat que l’home oferís regals a la seva filla per mantenir-hi relacions.

Per altra banda, el Tribunal Superior ha dictat una nova sentència pel cap de pistes d’Arcalís el 2010 i també li ha reduït la condemna inicial de 8 mesos de presó condicional. Ara se li imposa una pena de 6 mesos i un any d’inhabilitació, un menys que inicialment, per un delicte de lesions. L’any 2010 un jove va patir un accident que li va provocar lesions medul·lars molt greus. La condemna del Superior ha mantingut la indemnització de mig milió d’euros per a la víctima.

3 comentaris

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES