Instal·lar un aire condicionat

Hi  ha diferents tipus d’aire condicionat i a l’hora d’escollir dependrà de quin sigui el nostre objectiu: refredar una sola habitació, posar aparells d’aire condicionat en diversos dormitoris…

D’entre les ofertes en aire condicionat ens trobarem amb unitats d’aire condicionat de finestra, unitats de paret, sistemes portàtils, aparells de climatització central per a tot l’habitatge, aire condicionat per conductes, climatitzadors de sostre, etc.

Fa uns anys els aparells d’aire condicionat de finestra eren els predominants però avui en dia el que mana són els sistemes de split o de paret, que consten d’una o més unitats interiors i una unitat exterior on es troba el compressor.

Els sistemes de climatització de terra, aparells d’aire condicionat de conductes o els centrals tenen més complexitat a l’hora d’instal·lar-los per la qual cosa el seu cost és més gran. 

Una unitat petita no tindrà potència suficient per refredar l’habitació en un dia calorós i una unitat gran refredarà l’habitació massa ràpid i elevarà la humitat de l’ambient.

Per això, recomanem que un professional certificat i expert en instal·lacions d’aire condicionat faci un estudi exacte del lloc on s’ha de col·locar l’aparell climatitzador perquè us assessori sobre les característiques precises que haurà de tenir el vostre aparell d’aire condicionat.

Font: decoraryreformar.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat 

 

TOTES LES NOTÍCIES