La Seu ho té tot a punt per celebrar la nit de Sant Joan

La  Seu d’Urgell ho té tot preparat per celebrar la revetlla de Sant Joan, aquest divendres, 23 de juny. Els actes s’iniciaran a dos quarts de vuit del vespre amb una passejada de la Flama del Canigó, que arrancarà des de la font del passeig Joan Brudieu, amenitzada per Batukaseu. La passejada de la flama seguirà pels carrers Sant Josep de Calassanç, Jueus, Major, per acabar a la plaça dels Oms.

En aquesta plaça, davant de l’Ajuntament urgellenc, a les vuit tindrà lloc el lliurament de la Flama del Canigó. Seguirà l’acte amb un parlament i la lectura d’un manifest, el relleu i la custòdia de la Flama, i hi haurà berenar per a tothom. Aquesta activitat està organitzada per Òmnium Cultural.

La Nit de Sant Joan seguirà amb una cercavila en moto amb la Flama del Canigó que s’iniciarà a tres quarts d’onze de la nit des de la plaça de les Monges,a càrrec del Motoclub Ben Xops.

Aquesta cercavila ‘motera’ passejarà la Flama per l’avinguda Pau Claris, carrer Sant Ot, plaça Catalunya, passeig Joan Brudieu, avinguda Pau Claris, carrers Garriga i Massó, Bisbe Benlloch, Sant Domènec, plaça dels Oms, Portal de Cerdanya, fins arribar a l’aparcament del Dr. Peiró, on a un quart de dotze de la nit els Diables de l’Alt Urgell encendran la foguera de Sant Joan. Hi haurà coca i moscatell per a tots els assistents per gentilesa de la Comissió de Festes.

TOTES LES NOTÍCIES