Horòscop del 12 al 18 de juny


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Moment especial per a la tendresa i els afectes. Expresses amb naturalitat el que sents. Pots conèixer algú amb qui formar una bona relació. Notícies de persones del passat.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si tens interès per algú, ara pots fer el primer pas per apropar-t’hi. Et sentiràs més desinhibit per a ferho. Posa atenció al teu descans i als teus hàbits de salut.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pots estar vivint un moment hiperactiu, ple de vivències en diferents fronts i per moments et pots notar una mica desbordat pels esdeveniments. Et planteges un canvi de feina.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Moment per agafar les regnes de la teva salut i posar-te al dia. Si has estat deixant la visita al metge, ara ja no ho vol endarrerir més. Poses prioritats a la teva vida.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si necessitaves reafirmar-te i no t’hi veies amb cor, ara tindràs l’impuls i el coratge per a fer-ho. Tot sense perdre les formes. Voldràs embellir-te i invertiràs en imatge.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et sents atret per una persona però no goses passar a l’acció per por a perdre l’amistat. Probablement és algú de més edat, que tampoc ho té clar i t’està posant a prova.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Les circumstàncies et porten a canviar d’hàbits i a viure d’una manera més saludable. Ara pots prendre consciència de com t’has de cuidar. Millora de l’ambient laboral. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Pots tenir notícies d’un amic de la infantesa. Possibilitat que estiguis fent plans per tenir descendència. Si has trencat una relació, tornaràs a recuperar el bon ànim.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Pots trobar-te amb persones que et volen limitar, o com a mínim ho vius així. Potser has d’atendre la parella que no passa per un bon moment. L’empatia serà el teu aliat.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Desacords amb la parella per qüestions materials. Us tocarà intentar arribar a un pacte per evitar futures friccions. Una persona gran de la família demana la teva atenció. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

L’amor et pot visitar però no està molt clar que tu tinguis massa temps ni ganes per a viure l’experiència. Potser sents que primer has d’acabar algunes coses prioritàries.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Per avançar hauràs de deixar enrere idees o conceptes que arrossegues des de la infantesa i que no et deixen evolucionar. Escriure et pot ajudar a aclarir-te i a posar ordre.

TOTES LES NOTÍCIES