És important assegurar la llar

Tenir assegurada la llar és una de les millors decisions que podeu prendre per protegir el vostre patrimoni, però també la família.

Al mercat hi ha assegurances de diverses cobertures: segons la part dels vostres béns que desitgeu assegurar o segons com voleu fer-ho, a més es tenen en compte les característiques de l’habitatge.

Què és el que s’assegura?

Principalment l’habitatge, és a dir, la construcció en sí, davant d’esdeveniments accidentals que poguessin danyar-lo totalment o parcialment, siguin fenòmens naturals o incendis accidentals.

Un altre aspecte a protegir són els béns que es troben continguts per l’habitatge. És a dir, tots els mobles i electrodomèstics que es trobin dintre dels límits de la casa. Cal tenir en compte que aquests han d’estar correctament valorats per tenir una millor cobertura, revalorats cada dos anys, degut al fet que perden el seu valor amb el pas del temps o per la incorporació d’altres nous.

I el més important de la llar són els seus habitants, la família. També tots poden ser assegurats en cas de patir un accident a l’interior de l’habitatge. I fins i tot terceres persones que romanguin en aquest poden ser assegurades contra accidents, fins i tot provocats per les vostres mascotes.

FONT: casaycolor.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES