Nerea Iglesias guanya el Concurs Carnet Jove de microrelats

El  2n Concurs Carnet Jove de microrelats que organitza el Carnet Jove Andorra amb la col·laboració de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra, del col·lectiu Portella i del Centre de la Cultura Catalana, ha rebut 41 microrelats de joves d’entre 12 i 30 anys.

El jurat, format per Inés Sánchez, Cap d’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques, Júlia Fernández, Roser Suñé i Txema Díaz, tots tres del col·lectiu Portella, Elena Arnada, Arnau Colominas, Director de El Periòdic d’Andorra i Maria Cucurull del Centre de la Cultura Catalana, han decidit deixar desertes les categories de menors i atorgar els premis en la categoria de 18 a 30 anys.

Així doncs, Nerea Iglesias ha estat la guardonada en aquesta segona edició del Concurs amb un premi de 250 €. El jurat ha destacat la qualitat expressiva, l’habilitat per desenvolupar una petita trama i la bona presentació de l’obra.

El jurat també ha decidit atorgar dos accèssits. En Joan Llúis Armengol i la Victoria Tico s’enduran un val ofert per l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra per bescanviar en una llibreria del país. Del primer, el jurat ha posat en relleu la originalitat i el gir final de l’obra. En referència a l’obra de la Victoria Tico, el jurat ha subratllat la construcció que recorda a la d’un conte oral.

Tant l’organització com els integrants del jurat valoren molt positivament la participació i encoratgen a que els joves treballin encara més l’escriptura.

Els tres relats premiats es poden llegir al web del Carnet Jove Andorra (www.carnetjove.ad

TOTES LES NOTÍCIES