Horòscop del 8 al 14 de maig


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si senties que paties un embolic i no podies veure clar, desapareix la boira i emprens accions que t’ajudaran a desbloquejar-te. Vigila amb la velocitat en tots els sentits.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Alguns temes que estaven en estat latent, comencen a moure’s. És comprensible que tinguis una mica de pressa per posar-te al dia, però pensa que tot necessita el seu temps.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Cercaràs tot allò que et proporcioni seguretat, tant material com emocional i posaràs al dia l’economia. Pots veure solucions a un problema domèstic que ja s’allarga massa.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Al teu voltant les coses creixen i es multipliquen. Això passa especialment si has aconseguit canviar el xip i deixar enrere pensaments negatius. El camí s’obre davant teu.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Moment de rebre el fruit, potser de molt de temps de treball. Et pots sentir però, com si alguna cosa t’impedís gaudir del tot. Pot ser que resti alguna cosa per aprendre.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

L’atenció pot estar posada en la qüestió material en aquests dies. Et pots trobar posant ordre als papers i no serà estrany que trobis quelcom que creies perdut per sempre.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Dos més dos són quatre però sovint tu veus més opcions. No siguis tan rebuscat i no perdràs energia en assumptes que no et convenen. Aposta per la llum i les idees clares.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Vas apostar per una manera de fer les coses, diferent de la resta, durant temps pots haver-te sentit sol però de mica en mica t’envoltes de persones amb coses en comú.
 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

El descans agafa protagonisme i et pots trobar cercant teràpies alternatives per millorar el son. A tu no cal que et diguin que escriguis i ara menys. Estaràs inspirat.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

El teu sistema de creences és posar a prova i tendiràs a l’escepticisme. És important no perdre la fe, especialment en tu mateix. Et sentiràs preparat per parlar d’emocions.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

En el més intern, entens algunes coses que ni veies fa 10 anys. Les dures vivències no han estat en va. Recordes amb enyorança a algú que ja no és entre nosaltres.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

En l’activitat física trobaràs una manera de superar-te i de gaudir de moments només per a tu. No cal fer res especial, però si és interessant recuperar el teu to vital.

TOTES LES NOTÍCIES