Horòscop del 24 al 30 d’abril


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Més tranquil que fa uns mesos, has entrat en una etapa de consolidació. Possibles canvis en l’economia o en la manera de gestionar-la. Moment d’intentar pactar amb el banc.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Felicitats. Arriba el moment anual de renovació energètica i el teu aniversari. Et sentiràs amb més ganes d’emprendre i de dur endavant els teus projectes més personals.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si hi ha coses que no t’agraden a la teva vida, pots acceptar-les o canviar-les. Escriu quins són els teus desitjos i què no vols. Veure-ho al paper te’n farà ser-ne més conscient.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Els conceptes antics que tant t’agraden es queden obsolets. Pots tenir moments de molta intuïció, escolta el teu instint. Qüestions relatives a veïns es posen en relleu.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si no tens clar què vols, et pots trobar perdent energia en diferents fronts oberts. Uns banys de sol, a prop del mar o del riu, et poden donar pau i serenor per aclarir-te.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Pots haver rebut una decepció d’una amistat. Et sents traït. Quan abans ho deixis enrere, abans ho superaràs. Mira-ho positivament, veuràs que saber la veritat és una sort.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Et fas preguntes vitals de gran pes. T’agradaria arribar al fons d’algunes qüestions que pertanyen al passat. Està bé voler-te conèixer millor, però no caiguis en la melangia


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tens una conversa pendent amb una persona que ha estat molt important per a tu i ara pots trobar el moment. Evita treure el fibló. Gaudiràs del bon temps i potser de l’esport.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Pots ser una mica inflexible, més per orgull que per tossuderia, pensa-hi. Et sents més valorat professionalment. Si tens un negoci propi, comences a recollir-ne els fruits.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Gaudeixes tant de la solitud, que se t’oblida que els altres també volen compartir el seu temps amb tu. Els fills han crescut i podeu entrar en una fase de necessari diàleg.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si estàs a l’atur, potser et cal cercar més enllà dels cercles habituals o en altres indrets. Aplica la teva capacitat, visionària i l’originalitat, en el que facis.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Pots rebre una trucada que esperes fa temps. Hora de retrobaments i segones oportunitats. Estàs de bon ànim amb la primavera i els altres ho notaran, especialment la parella.

TOTES LES NOTÍCIES