Més de 400 nedadors participen en el 24è Míting d’Encamp

La  piscina del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp ha estat l’escenari aquest dissabte del 24è Míting Internacional de natació de la parròquia, amb la presència de més de 400 nedadors arribats de 14 clubs d’Andorra, Catalunya i Espanya. El conseller de Joventut, Esports i Turisme d’Encamp, Xavier Fernández, ha destacat la llarga tradició d’aquesta prova a la parròquia i ha manifestat que “esperem que en siguin molts més i aprofitem que ja tenim un cert renom per atreure més gent”. La competició ha tingut un record per a la família accidentada a l’Alt Urgell, durant l’entrega de premis. 

Un total de catorze clubs, cinc andorrans (Cleser, Sant Julià, Serradells, Escaldes i Encamp) i nou procedents de Catalunya i Espanya (Sant Boi, Esplugues, Cambrils, Granollers, Berga Ressort, Berga Tossalet, Huesca, Cabrera de Mar i Puigcerdà), han participat aquest dissabte en el 24è Míting Internacional de Natació d’Encamp, a la piscina del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

Més de 400 nedadors s’han llençat a l’aigua durant tot el dia en les diferents proves individuals i de relleus, en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, junior i absolut. Una jornada de gairebé 12 hores que ha combinat les diferents competicions en un “ambient de germanor i convivència entre clubs de diferents països”, tal com ha assenyalat el conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavier Fernández. El conseller també ha recalcat que aquest esdeveniment està molt lligat a la parròquia després de 24 anys i ha indicat que “esperem que en siguin molts més i aprofitem que ja tenim un cert renom per atreure més gent”.

El Míting ha aplegat desenes de familiars i aficionats a la natació, així com una cinquantena de persones entre àrbitres, tècnics i personal d’organització. Durant l’entrega de premis s’ha viscut un moment especial quan la Federació de Natació ha realitzat una entrega “simbòlica” de dos trofeus commemoratius a les dues menors accidentades fa una setmana a l’Alt Urgell.

(Text i foto: ANA)

TOTES LES NOTÍCIES