Barres de bar per al saló

Les  barres de bar no només es posen a les cuines o als office d’aquestes, també es poden col·locar en altres estances, com en el saló o en una habitació que dediqueu a l’oci. Són molt útils per a reunions amb amics i familiars, festes i, fins i tot, per prendre-us alguna cosa tranquil·lament en una cita romàntica.

Aquestes acostumen a portar d’acompanyament unes cadires altes. Depenent de l’estil decoratiu seran d’un material i color o d’altres. El que sí que és aconsellable és que, quan adquiriu la barra, compreu a la vegada les cadires perquè combinin a la perfecció.

Quant al lloc, podeu escollir un racó tranquil del saló o l’estança on la voleu col·locar. Si disposeu d’un loft o una casa amb escales, l’espai que deixen aquestes pot ser un bon lloc. 

El que sí volem recomanar-vos és que no la col·loqueu prop dels sofàs, per evitar que en algun moment s’hi aboqui alguna copa o refresc.

Per últim, podeu guardar les begudes en un moble bar que estigui just darrere de la barra, a l’estil professional. 

No podeu oblidar-vos de col·locar una il·luminació adequada, ja  amb aquesta aconseguireu un entorn perfecte. Podeu col·locar uns focus halògens per il·luminar i alguna làmpada rodona de colors per donar-li un aire de discoteca.

Font: decoraryreformar.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES