Horòscop del 3 al 9 d’abril


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Es prepara una mica de revolució amb el tema de diners, haureu d’anar amb compte i mirar per allà on passen perquè no us quedeu fumuts a l’hora de que us facin falta. És important que quan hi ha aquestes mogudes pareu atenció al que necessiteu de veritat i així controlareu millor les despeses. També serà important el vostre aspecte físic al que li donareu molta força i tindreu ganes de modelar per millorar. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estareu inspirats per parlar i les paraules que surtin de la vostra boca seran com versos. Això no vol dir que tot el que digueu li vagi bé a tothom però si que sabreu com parlar. Si heu tingut algun problema amb algun germà o amic que casi es com un germà seran un bons dies per arreglar diferències i trobar solucions per estar més propers i bé. No deixeu passar l’oportunitat de canviar les coses per bé.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Us podeu fer un tip de riure amb les entrebancades que tindreu amb les paraules, voldreu dir una cosa i us en sortiran cinquanta que no seran la que volíeu dir però cap problema, a la vida passa de vegades que no tot va rodó, la qüestió és agafar-s’ho bé. No us estranyi que al llarg d’aquests dies tingueu com a tema de conversa situacions relacionades amb herències i diners dels altres, només seran converses.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Us haureu de cuidar una mica en tema de salut, estareu fluixos i qualsevol cosa us pot afectar més del que voldríeu. És important que us alimenteu bé i que descanseu tot el que pugueu per estar ben forts i evitar moments de flaquesa. Estaria bé que dediquéssiu estones a organitzar-vos en el tema laboral, on heu de fer algun pas per canvi d’actitud per anar millor, el mirar de no posar-vos nerviosos és la clau.        
 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Podeu trobar la manera de recollir diners sense que us ho planifiqueu gaire, tampoc seran molts però ja estarà bé. En el camp en el que poden anar les coses més esvalotades és en el camp de l’amor o la parella. Aquí seria molt important que hi poséssiu més interès, perquè sense adonar-vos-en deixareu de fer cas a la persona que teniu al costat i s’ho pot agafar malament. Sigueu atents i tot serà més fàcil.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tindreu molt bons moments amb els amics de tota la vida, us faran sentir molt bé i recordareu temps passats en els que les coses anaven prou bé. El millor és buscar aquests moments i no anar a repetir-los però si crear-ne de nous. Per altra banda hi hauran moments en els que sentireu la necessitat d’estar amb la gent gran, tant de casa com de fora, el parlar amb ells i compartir estones us obrirà idees.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Podeu tenir algun daltabaix en tema sexual que pot venir relacionat amb vàries coses diferents. Una potser la confusió en el camp dels desitjos, bàsicament que us penseu que algú està disposat i resulta que no és així. Una altra pot ser que per massa ganes després la cosa no vagi a l’hora i la tercera que per responsabilitats o compromisos no mogueu fitxa. No patiu és una cosa temporal.               
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Us aniria bé viatjar, no fa falta que aneu gaire lluny però si que canviar d’aires i veure gent nova o diferent se us posaria de perles. Si podeu, ho feu i si no, teniu la opció de volar amb la imaginació, cosa que és més fàcil i econòmica també. A banda d’aquest aspecte heu de mirar d’aprofitar aquests dies per parlar i per fer negocis, ja que tindreu un bon poder de convicció i les persones us creuran cegament.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Us convé anar amb amics, tot i que aquests siguin mes grans d’edat que vosaltres els seus consells i la seva manera de veure les coses us poden ajudar a entendre la vostra situació i buscar alguna manera de solucionar alguns conflictes que teniu. També és necessari que estigueu pendents de la vostra mare, o que us pregunteu què pensaria ella de la vostra situació, que no és dolenta però pot ser millor.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Li donareu moltes voltes al cap i no és necessari, és millor que us entretingueu fent coses que valguin la pena, com ara visitar a persones que us estimeu i fa temps que no veieu, ells estaran contents i a vosaltres se us posarà molt bé la seva companyia. L’altre cosa que us interessa fer és estudiar o llegir per aprendre i per estar més al dia de tot, estar informat també ajuda a estar més despert.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu el guapo pujat i qualsevol cosa que us podeu us quedarà bé, són uns dies genials per canviar la roba de l’armari i per sortir al carrer per renovar el que us convingui, de fet tindreu molt bon gust i amb pocs diners fareu molta feina, ja ho podeu aprofitar. Només haureu de controlar el vostre geni i la rapidesa en la que podeu dir segons quines coses a segons qui. Mireu de ser prudents en això.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

De poder trobar la manera de fer diners a fer-los n’hi ha un bon tros i no heu de tirar-vos a la piscina sense aigua. S’ha de pensar abans d’actuar per molt clar que veieu el negoci. Per tant us recomano prudència i serenitat. Ara bé, si que serà fàcil que us facin un munt de propostes i que tingueu que decidir moltes coses al llarg d’aquests dies, agafeu-vos ho en calma i penseu-vos bé el que respondreu.

TOTES LES NOTÍCIES