Protecció solar també en el dia a dia a la ciutat

Avui publiquem la nostra entrada 1.500 i ho fem dedicant-la a un dels temes que més ens agrada: el sol i la protecció solar de la pell.

Tot i que els dies a la primavera són molt impredictibles, avui plou i demà fa sol, la veritat és que són ja manifestament més llargs i el sol comença a escalfar. Si has decidit passar més temps al carrer, per omplir-te de llum i de sol, et recomanem, més que mai, que protegeixis la teva pell per a quedar-te sol amb tot el bo del sol. Per això avui et presentem protectors solars que hem batejat com a protectors solars urbans. Són cosmètics que a més de protegir del sol amb SPF d’alt espectre, posseeixen color i aporten beneficis cosmètics. Et presentem!

Photoderm Nude Touch, de Bioderma. Innovador fotoprotector que, alhora ofereix un tractament de bellesa específic per a pells mixtes i grasses. Aquest tractament solar diari limita sistemàticament l’excés de brillantor i les imperfeccions de la pell, amb un element de maquillatge ultrasensorial i un efecte pell natural. Compta amb un elevat factor de protecció solar mineral 50 + amb 8 hores d’acció matificant. La seva textura sensorial i ultralleugera aporta un vel imperceptible amb efecte pell natural i un toc vellutat, allisa la textura de la pell, potencia la lluminositat i limita les imperfeccions. Disponible en tres tons. El seu preu: 16,59 € / 40ml.

Anthelios Unifiant Blur Allisador Òptic SPF 50+, de la Roche-Posay. Amb l’ús d’aquest fotoprotector de textura crema acolorida, que es transforma en pols per a una pell uniforme, mat i vellutada, la pell estarà protegida no només de les cremades, sinó també de les reaccions cutànies i dels danys cel·lulars ocasionats pels llamps UV. Ofereix alta protecció UVA / UVB, d’ampli espectre i és fotoestable. No posseeix perfum ni parabens i és no comedogènic.

365 Sun-Kissed Drops, de Lancaster. Aquest nou producte t’ofereix la possibilitat d’obtenir una pell lleugerament bronzejada els 365 dies de l’any, sense usar autobronzejador i amb el benefici extra d’un protector solar. Res més aplicar-lo, els pigments daurats realcen a l’instant el to de la pell. El resultat és un atractiu efecte de pell bronzejada i natural. A més, el complex activador del bronzejat estimula l’increment de la producció de melanina dia rere dia. Protegeix la pell de les agressions mediambientals gràcies a un poderós complex anti radical de pongamia, cafè verd, te verd, pell de taronja amarga i derivats de vitamina E i C. A més, conté un antioxidant molt específic per combatre els radicals lliures causats per la contaminació. El seu preu: 29 € / 20ml.

Instant Glow Lotion, de Piz Buin. Fotoprotector especialment formulat per lluir una pell radiant i un bronzejat perfecte des del primer dia. Amb la seva innovadora tecnologia, embelleix la teva pell gràcies a les seves partícules reflectants de la llum. El seu format loció aporta un preciós efecte daurat més homogeni que permet que la teva pell llueixi lluminosa des del primer ús. A més, posseeix un ampli rang de factors de protecció (SPF 15, SPF 30 i SPF 50 +) que et protegirà així dels raigs UVA / UVB. SEU preu: 19,90 € / 150ml.

SunBrush Mineral, d’Isdin. Innovadora brotxa de fotoprotecció mineral amb un disseny portàtil ideal per portar a qualsevol lloc, que facilita la reaplicació necessària de la protecció al llarg del dia que ofereix una alta protecció UVA / UVB SPF50 +. Formulada amb filtres 100% minerals que el converteixen en un fotoprotector perfecte per als 365 dies de l’any. Ofereix una textura molt lleugera sobre la pell que dissimula brillantors i imperfeccions i afegeix un poder unificant del to de la pell. La textura de SunBrush Mineral no aporta color i és ultralleugera i matificant, deixant així respirar la pell en tot moment. El seu preu: 28,28 €.

Lift + Protecció Solar, de Diadermine. Neutralitza el 98% dels raigs UV protegint la pell dels danys cel·lulars i l’envelliment prematur. A més, estimula la producció de col·lagen i proporciona un efecte lífting deixant una pell més ferma i elàstica. És adequada per a tot tipus de pells, fins i tot les més sensibles. El seu preu: 14,23 € / 50ml.

Per Belleza Activa / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES