Netejar l’òxid de les abaranes

Eliminar l’òxid és molt més fàcil del que imagineu. 

Per a les taques petites fàcils d’eliminar la solució perfecta és utilitzar paper de vidre o un raspall de pues metàl·liques. Quan hàgiu eliminat les restes d’òxid, no us oblideu de netejar la superfície amb aigua i sabó. I apliqueu una capa de pintura especial antiòxid i del color que us agradi, per aconseguir que resisteixi durant molt més temps.

Però si el paper de vidre no és suficient, serà millor que recorreu a productes especials o bé a barreges casolanes com la que us expliquem a continuació. Tan senzill com fer a casa una pasta a base d’aigua i bicarbonat de sodi. Esteneu aquesta barreja sobre la superfície i deixeu que actuï durant una bona estona. Per últim deveu netejar les restes amb aigua i sabó, i deixar assecar. Un altre remei casolà que acostuma a funcionar molt bé és el vinagre.

Però si cap d’aquests trucs té èxit, el millor és optar per netejadors químics que venen en qualsevol botiga especialitzada. Però abans d’utilitzar-los no oblideu llegir les instruccions que recomana el fabricant a l’envàs i protegir-vos amb els accessoris necessaris, ja que aquests productes són bastant agressius.

Font:  bricomanias.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES