El Comú es reuneix amb hotelers i propietaris d’oci nocturn del Pas de la Casa

Durant aquesta setmana el Comú s’ha reunit amb els hotelers i propietaris d’oci nocturn del Pas de la Casa per minimitzar i trobar solucions a la problemàtica dels aldarulls del poble del Pas de la Casa. Les reiterades queixes del veïns manifesten que es tracta d’un problema greu i per això des del Comú s’ha posat fil a l’agulla per intentar buscar solucions.

El cònsol major, Jordi Torres, el conseller Josep Maria Mas i el coordinador del Pas de la Casa, Manel Adran, s’han reunit aquesta setmana amb vuit persones que representen alguns dels locals d’oci nocturn del Pas de la Casa. A la reunió es va posar sobre la taula el problema i es van exposar propostes de millora. Per part  d’aquest sector van proposar que puguin ser més flexibles amb el tema de l’horari de tancament dels locals, d’aquesta manera la sortida de les persones de les discoteques seria més esglaonada, van assegurar els propietaris dels locals d’oci nocturn. En aquest sentit, Torres es va mostrar receptiu i va assegurar que aquest tema s’hauria de parlar i estudiar juntament amb el Govern.

De la seva banda, des del Comú es va proposar als propietaris d’oci nocturn l’opció de no deixar sortir al carrer amb les begudes venudes dins dels locals, d’aquesta manera la gent que surt a fumar reduiria l’estona al carrer, s’evitaria soroll i es minvaria en brutícia ja que els usuaris de les discoteques quan surten fora dels locals ho fan amb gots de plàstic, que després acaben deixant a la via pública.

D’altra banda, el cònsol major, Jordi Torres, i la cònsol menor, Ester París, s’han reunit amb alguns responsables hotelers i han escoltat els seus punts de vista. Des d’aquest sector proposen que els locals nocturns -estil discoteques- estiguin situats a la perifèria, és a dir, concentrar els locals d’oci nocturn a les afores del poble.

La voluntat del Comú és crear una taula sectorial de cara al mes de maig implicant els diferents sectors, associacions i el Ministeri d’Interior, posar mesures i si cal modificar la normativa per solucionar aquesta problemàtica a mitjà o curt termini.

TOTES LES NOTÍCIES